Tyylikkään Vessel Bistron skandinaavis-välimerellistä Yllätysmenua tarjoillaan tiistaista lauantaihin klo 16 alkaen Jätkäsaaressa, Helsingissä

KOE YLLÄTYS­MENUMME!Ravintola Vessel Bistro on toistaiseksi suljettu koronavirusepidemian hillitsemiseksi.
Afterwork palaa valikoimiin jälleen, kun on turvallista avata ovemme.Vessel Bistro on pieni ja viehättävä casual fine-dining ravintola Helsingin Jätkäsaaressa.


Bistron vaihtuva viiden ruokalajin Yllätysmenu vie sinut innovatiiviselle, skandinaavis-välimerelliselle makumatkalle! Yllätysmenu tuo kenties vähemmän tuttuja raaka-aineita lautaselle, joita ei esim. ole saatavana isoissa määrissä. Haluamme, että Yllätysmenua nauttiessa pääset maistamaan jotain uutta.


Mainetta ja kiitosta saanutta Yllätysmenua tarjoillaan ti-la klo 16.00 alkaen. Illalliselämyksen täydentämiseksi voit valita menuun suunnitellun juomapaketin, joka luo fuusion ruuan ja juoman välille.


VARAA PÖYTÄ


Mikäli seurueessanne on yli kahdeksan henkeä, pyydämme tekemään varauksen sähköpostitse info@ravintolavessel.fi


Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset erityisruokavaliot ja raakaaineallergiat pöytävarauksen yhteydessä. Huomioimme allergiat ja erikoisruokavaliot Yllätysmenun ruokalajeissa.


Löydä perille


Ravintolamme sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa osoitteessa Länsisatamankatu 36.
Meille pääsee helposti rautiovaunuilla 6T, 7 ja 8, katso aikataulut HSL-sivuilta.
Ravintolan edustalla on 2h parkkikiekkopaikkoja sekä Länsisatamankadulla että Hyväntoivonkadulla.


Yllätysmenu saatavilla myös lahjakorttina!


Ilahduta läheistäsi makumatkalahjakortillamme. Yllätysmenulahjakortti kahdelle sopii erinomaisesti esimerkiksi lahjaksi.


Osta omasi lahjakorttikaupastamme


Tervetuloa nauttimaan Yllätysmenua Helsingin Jätkäsaareen!


Vessel Bistro